Novice

Nazaj

Žive jaslice

Žive jaslice

Tudi mi smo zaključili “Praznični december 2023”.

Ogledali smo si žive jaslice v zdraviliškem parku.

Bilo je čudovito!

Obisk Karmen Lepan

Obisk Karmen Lepan

Na zadnji petek v 2023 nas je obiskala naša dolgoletna frizerka v domu Karmen Lepan.

Točno eno leto je bilo odkar se je upokojila.

Stanovalci so bili presrečni njenega obiska in seveda se je ob tej priložnosti tudi kaj domačega pojedlo in nazdravilo z dobro domačo kapljico.

Novoletni piškoti

Novoletni piškoti

Preživeli smo čudovit, nasmejan dopoldan ob peki novoletnih piškotov v skupini Modrijani.

Medpraznična sreda v domu

Medpraznična sreda v domu

Socialna gerontologinja Brigita je razdelila darila, ki nam jih je Katja Žolgar dostavila od Rdeče kroglice. Stanovalke in stanovalci so bili presenečeni in zelo osrečeni. Najlepše hvala.
Danes igramo tudi tarok s Tarok društvom Rogaška Slatina ter prepevamo z Jelko.

Sv. maša na božični večer

Sv. maša na božični večer

Sveta maša na božični večer z duhovnikom Jožetom Vehovarjem in pevci iz cerkve Sv.Križa Rogaška Slatina pod vodstvom Branka Mikše.

Božični piškoti najmlajših iz PGD Kostrivnica

Božični piškoti najmlajših iz PGD Kostrivnica

V soboto so nas obiskali najmlajši člani društva PGD Kostrivnica, ki so na svoji dobrodelni božičkovi delavnici pripravili 80 paketov piškotov in jih razdelili med stanovalce.

Za glasbeno spremljavo je poskrbel Nik, ki je na harmoniko zaigral kar nekaj pesmic. Stanovalci so bili nad celotnim dogodkom navdušeni saj so jih otroci zelo razveselili.

Vsem se iskreno zahvaljujemo za čedno gesto in vas z veseljem pričakujemo še v prihodnje.

Betlehemska lučka in sveta spoved

Betlehemska lučka in sveta spoved

Betlehemsko lučko so prinesli skavti iz Slovenske Bistrice. V tem tednu nas je obiskal tudi duhovnik Jože Vehovar, ki je opravil skupno sveto spoved v vseh skupinah doma.

Koncert Moškega pevskega zbora Rogaška Slatina

Koncert Moškega pevskega zbora Rogaška Slatina

Ni decembra brez koncerta "našega" Moškega pevskega zbora Rogaška Slatina. Z ubranimi glasovi navdušijo vsako leto. Ob včerajšnjem koncertu so čestitali našim jubilantom, ki so praznovali v tem tednu. Vsem pa so zaželeli lepe praznike in srečno, zdravo novo leto 2024.

Novoletna zabava stanovalcev

Novoletna zabava stanovalcev

Ob novem letu se radi zazremo v preteklo leto, prav tako pa se veselimo leta, ki prihaja. mesec december je bil v domu starejših Rogaška magičen. Slavnostno kosilo je potekalo v vseh skupinah doma. Ob kosilu je stanovalce in zaposlene presenetil prav poseben obisk- iz daljne Laponske je prišel pravi Božiček! Spremljale so ga njegove pomočnice, jelenček Rudolf in škratje. Ob božičnih pesmih je vsem zaželel lepe praznike!

Popoldan je sledila novoletna zabava stanovalcev. Nastopilo je več, kot 60 nastopajočih. Nastopili so Grand Kvintet, Plesna skupina Dancero, pevska skupina ŠCRS, Julija Švab, Laeticia Hormuth, Folklora Blagovna, Slatinski Fakini, Harmonikar Jan Ogrizek, Elizabeta Novak, Harmonikarski orkester Simona Plemenitaša in Matej Bedenik. Vsem nastopajočim se iskreno zahvaljujemo. Ob koncu je stanovalce nagovorila direktorica Irena Strašek in ob silvestrskemu poljubu nazdravila z vsemi stanovalci ter zaposlenimi v domu.

Nastop varovancev  VDC- ja Šentjur

Obisk varovancev VDC- ja Šentjur

Koliko veselja, sreče in smeha so danes v dom prinesli varovanci VDC- ja Šentjur, enote Šmarje pri Jelšah. Njihov pevski zbor šteje 14 varovancev, vodi jih Petra Gabršček. Po koncu prireditve so predstavili še izdelke, ki jih izdelujejo sami. Stanovalci so z veseljem sodelovali ob prepevanju pesmi, ki so segle do srca. Ob koncu se jim je zahvalila direktorica Irena Strašek, vodja Urška Škrjanc pa je obljubila, da se prihodnje leto ponovno snidemo!

Stran 7 od 162 (Vseh vnosov: 1615)

Uradni podatki

Stopite v stik