Novice

Nazaj

(: )

DSC_0004

Coprniški shod v Čarobnem gradu

Pegazov dom se je za en dan spremenil v Čarobni grad. Že ob vhodu je stala pravljična hiška okrašena s čarobnimi slaščicami. Okrog nje so se podili črni muci, na gugalniku ob hiški pa vam je, ob rahlem pozibavanju, iz čarobne steklene krogle modro prerokovala coprnica Zofi.

DSC_0070.JPG

"Skupaj pašemo"

V četrtek, 28. januarja  smo stanovalce odpeljali na obisk k otrokom v Vrtec Potoček. Pripravili so nam zabavno druženje, saj so se predstavile skupine otrok od triletnikov do petletnikov s petjem in plesi. 

DSC_0066

Smeh in petje

Naše tokratno druženje z otroci in vzgojiteljicami iz Vrtca Izvir je bilo prežeto s smehom in petjem. 

DSC_0037

»Samo od nas je odvisno, kako se bomo odločili«

Tako nam je položila na dušo ga. Nena Dautanac, ki je v petek, 15. januarja, za stanovalce pripravila odlično predavanje na temo pozitivne naravnanosti, spoštovanja drugačnosti, predvsem pa je v svoji predstavitvi poudarila, kako pomembno je, da se zavedamo naših različnih nazorov, navad, karakterjev in da to tudi spoštujemo. 

DSC_0012

Pomoči in ozdravitve po naravni poti

Člani Kroga prijateljev Bruna Groninga, smo dne 13. 1. 2016 v skupnih prostorih Pegazovega doma, za stanovalce izvedli uvodno informativno predavanje na temo pomoči in ozdravitve po duhovni poti s pomočjo učenja Bruna Groninga.

DSC_0094

Zimske radosti

Takole smo izkoristili prve snežinke, ki so nas razveselile v novem letu. 

DSC_0041

Koledniška voščila

» Sv. trije kralji prosite vi za nas, da bi tam gor v nebesih prebivali zram vas… 

Stran 82 od 160 (Vseh vnosov: 1597)

Uradni podatki

Stopite v stik