Novice

Nazaj

(: )

Klubi svojcev

Klubi svojcev

V četrtek, 17. 3. 2016 ob 17. uri, smo se s svojci stanovalcev skupin Zarja in Spominčica ponovno zbrali v Pegazovem domu. Na začetku srečanja smo prisluhnili predavanju dr. Mojce Muršec, dr. med. spec. psihiatrinje, z naslovom »Ujeti trenutki« v skupni jedilnici Pegazovega doma. 

Ob 8. marcu razveselili vse stanovalke

Ob 8. marcu razveselili vse stanovalke

Direktorica, vodja zdravstvene nege in oskrbe ter socialna delavka so 8. marca vsem stanovalkam v domu izrekle voščilo ob 8. marcu ter izročile nageljček.

Popoldan s kosmatimi smrčki

Popoldan s kosmatimi smrčki

Z nadvse prijetnim druženjem z vodniki in psi Športno  kinološkega društva Celeia»Kosmati smrčki« smo otvorili novo sezono terapije s psi v Pegazovem domu.

Dogodki ob dnevu žena

Dogodki ob dnevu žena

Ob mednarodnem dnevu žena so nam prišli čestitat učenci in učitelji 3. Osnovne šole Rogaška Slatina. 

Razveselili so nas z lutkovno predstavo Volk in trije prašički, s plesno točko na Abbino Dancing Queen, recitalom Mati bodiva prijatelja ter pesmimi Ta vlak in Tu je moj dom.

ružica1 (2)

Slike Ružice Anderlič

V  ponedeljek, 22. 02. smo v avli Pegazovega doma otvoritvi razstavo slik »radost življenja skozi barve« gospe Ružice Anderlič. 

DSC_0046

Nikoli nismo prestari za pravljice

V četrtek, 18. februarja smo imeli na skupini Ena A na obisku skupino otrok iz vrtca Izvir. Gospa Božena Bofulin je vsem prisotnim, mladim in starim, prebrala dve pravljici. 

DSC_0004

Coprniški shod v Čarobnem gradu

Pegazov dom se je za en dan spremenil v Čarobni grad. Že ob vhodu je stala pravljična hiška okrašena s čarobnimi slaščicami. Okrog nje so se podili črni muci, na gugalniku ob hiški pa vam je, ob rahlem pozibavanju, iz čarobne steklene krogle modro prerokovala coprnica Zofi.

DSC_0070.JPG

"Skupaj pašemo"

V četrtek, 28. januarja  smo stanovalce odpeljali na obisk k otrokom v Vrtec Potoček. Pripravili so nam zabavno druženje, saj so se predstavile skupine otrok od triletnikov do petletnikov s petjem in plesi. 

DSC_0066

Smeh in petje

Naše tokratno druženje z otroci in vzgojiteljicami iz Vrtca Izvir je bilo prežeto s smehom in petjem. 

Stran 81 od 160 (Vseh vnosov: 1593)

Uradni podatki

Stopite v stik