Novice

Nazaj

(: )

Družabne igre za mlade in stare

V četrtek, 21. aprila so nas obiskali predšolski otroci vrtca Izvir z vzgojiteljicama. Naš skupni namen je bil, da se srečamo, pomerimo v družabnih igrah ter kakšno rečemo. 

Ogled velikonočnice

Ogled velikonočnice

 Na čudovito sončen ponedeljek, 04. aprila smo se odpeljali na Boč, kjer smo si ogledali posebno cvetlico, imenovano velikonočnica

Deset let sodelovanja z društvom Mavrica

Deset let sodelovanja z društvom Mavrica

V ponedeljek, 04. aprila smo z otvoritvijo nove razstave slik »Pomladno cvetje« obeležili deset let sodelovanja z društvom Mavrica Rogaška Slatina.

Vesela velika noč

Vesela velika noč

Danes je bilo na vseh skupinah živahno, saj so priprave na veliko noč v polnem teku. Na skupini Spominčice je prostovoljka Anica Colnerič pekla mlinčevo potico, na skupini Rožmarin smo krasili pirhe na različne načine, povsod pa so se pekle potice.

Materinski dan po prekmursko

Materinski dan po prekmursko

V četrtek, 24. marca smo praznovali materinski dan po prekmursko. Pevke UTŽO so pod vodstvom Marinke Mastnak na vseh skupinah zapele nekaj prekmurskih pesmi in stanovalec Ivan Pintar je zelo ganljivo recitiral pesmi o mamah. 

Komunikacija z osebami z izgubo sluha

Komunikacija z osebami z izgubo sluha

V sredo, 23.marca smo prisluhnili predavanju Darje Pajk, delovne terapevtke, ki se tudi sama sooča z izgubo sluha in ima vstavljen polžev vsadek. Iz prve roke nam je posredovala več informacij o tem kako lahko okolje bolje razume in uspešneje komunicira z gluho oz. naglušno osebo.

Materinski dan

Materinski dan

V ponedeljek popoldan smo se s stanovalci Pegazovega doma odpravili v Kulturni dom, kjer so otroci iz vrtca pripravili prireditev ob materinskem dnevu.

Z igrivim plesom, živahnim petjem, so se mamicam in babicam zahvalili za njihov praznik. S svojo razigranostjo in prisrčnimi nastopi so orosili marsikatero oko.  Pozitivno so presenetili tudi naše stanovalce, saj so se jim zahvalili z ročno izdelano čestitko.

Stran 80 od 160 (Vseh vnosov: 1593)

Uradni podatki

Stopite v stik