Novice

Nazaj

(: )

Prva obletnica Pegazovega doma

Aprila lani so se v težko pričakovani dom za starejše v Rogaški Slatini začeli seliti prvi stanovalci. Pegazov dom, ki se postavlja s specifičnim delovanjem, čemur je bila prilagojena že gradnja, je bil kmalu poln.

Okrogla miza: šola nekoč in danes

S prostovoljkami iz II. OŠ Rogaška Slatina in mentorico Lidijo Bajec, smo organizirali okroglo mizo na temo šola nekoč in danes.

Velika noč v Pegazovem domu

Velika noč različnim ljudem različno pomeni. V Pegazovem domu je bilo v tem času temu primerno raznovrstnih dogodkov.

Prva obletnica Pegazovega doma

Pegazov dom je 3.aprila 2007 praznoval svoj prvi rojstni dan. Pred letom dni, natanko 3.aprila 2006, smo sprejeli prve stanovalke.

Prva obletnica Pegazovega doma

3.aprila je poteklo leto dni, odkar je Pegazov dom v Rogaški Slatini sprejel prve stanovalce. Na slovesnost ob prvi obletnici so med drugimi povabili tudi ministrico za delo, družino in socialne zadeve Marjeto Cotman.

Zadovoljni ob prvem rojstnem dnevu

Pred enim letom so v Pegazovem domu v Rogaški Slatini sprejeli prve stanovalce. Tako so začeli orati ledino novejšega koncepta oskrbe v domovih za starejše, ki omogoča bivanje stanovalcev v manjših skupinah.

Ministrica v Pegazovem domu

Kar celo desetletje so v Rogaški Slatini načrtovali graditev doma za starejše občane, pred letom pa sta načrt le uresničila ljubljanska družba Comett domovi in slatinska občina.

Več o nastanku imena Pegazov dom

Ime je tesno povezano z zgodovino Rogaške Slatine in kot simbol pomeni vrelec vode oziroma energije. Za Pegazov dom to pomeni vrelec življenjskih izkušenj in modrosti.

Marčevski dogodki

V mesecu marcu je podarjenih veliko šopkov, izrečenih veliko lepih besed, ki so namenjene ženskemu spolu. S tem seveda ni prav nič narobe, le da vsako leto ponovno izrazimo željo, da bi bilo več takih dni v letu. Pa so?

Stran 157 od 160 (Vseh vnosov: 1600)

Uradni podatki

Stopite v stik