Dogodki

Stran 52 od 103 (Vseh vnosov: 1225)

Kviz v vrtcu Potoček

29. januar 2014

V sredo, 29. januarja smo se odpeljali po zasneženi pokrajini do Vrtca Potoček, kjer so nas pričakali veseli otroci in vzgojiteljice, ki so nam pripravili druženje ob kvizu in pesmih.

Tanja Žagar osvojila stanovalce v Pegazovem domu

27. januar 2014

V petek, 24. januarja, je Tanja Žagar razveselila stanovalce v Pegazovem domu. S svojo energijo in izjemno prikupno komunikacijo je zelo hitro osvojila vse prisotne, stanovalci so prepevali skupaj s Tanjo.

Slovenski oktet med nami

5. januar 2014

Že od novega leta naprej se je med stanovalci dvigalo nestrpno pričakovanje, kdaj bo nastopil Slovenski oktet. In res, na deževno nedeljsko popoldne so nas razveselili s svojimi nepozabnimi glasovi in vrhunskimi interpretacijami. Nastopajo pod vodstvom baritonista Jožeta Vidica.

Slovesen zaključek veselega decembra

19. december 2013

Leto je zopet pri koncu. Tako stanovalcem kot zaposlenim v Pegazovem domu je nasulo veliko dobrega pa tudi marsikatero preizkušnjo. Kakorkoli že, prazničen december je bil vesel, razigran in poln lepih trenutkov.

Šempetrani v Pegazovem domu

14. december 2013

Sobota, 14. decembra, je bila za stanovalce Pegazovega doma praznična in polna prijetnega vzdušja…

Božične melodije v Pegazovem domu

11. december 2013

V sredo,11. decembra so nas že tradicionalno obiskali učenci Glasbene šole Rogaška Slatina in nam pripravili nepozaben koncert. Bilo je zelo veselo, saj je nastopilo čez dvajset učencev z svojimi glasbenimi točkami. Otroci so nam zaigrali na harmonike, flavte, klavir, tamburico, citre, klarinete…..

 

Obisk Župana

9. december 2013

Ponedeljek, 9. december – dan pričakovanja za številne stanovalce v Pegazovem domu. Ta dan je občane Občine Rogaška Slatina obiskal župan s sodelavci. To je vedno velik dogodek, župan ima pomembno mesto v zavesti občanov…

Pestro četrtkovo dopoldne

5. december 2013

V četrtek, 05. decembra 2013, je bilo zelo živahno. Okrog desete ure smo se s stanovalci odpravili na obisk v vrtec Potoček. Otroci in vzgojiteljice so nas prijazno sprejeli, najprej smo skupaj zapeli, nato pa se razdelili v skupine ter pričeli z delom. 

Obiskal nas je Miklavž

5. december 2013

V četrtek, na predvečer svojega godu, nas je obiskal Miklavž v spremstvu pojočih angelčkov in nagajivih parkeljnov.

Pričetek veselega decembra

3. december 2013

 V torek, 02. decembra, smo začeli z praznovanjem veselega decembra. V dopoldanskem času smo se zbrali v pritličju doma, kjer smo s skupnimi močmi okrasili letošnjo jelko. 

Stran 52 od 103 (Vseh vnosov: 1225)