Dogodki

Stran 50 od 103 (Vseh vnosov: 1225)

Klubi svojcev v Pegazovem domu

2. april 2014

Stanovalci, svojci in osebje Pegazovega doma pletejo mrežo odnosov, ki so zelo pomembni za medsebojno sodelovanje in tudi za dobro počutje stanovalcev.  

Pesem ob materinskem dnevu

26. marec 2014

 

Dan pred materinskim praznikom, so našim stanovalcem in predvsem stanovalkam zapeli člani Moškega pevskega zbora iz Rogaške Slatine.

Literarni krožek z gospo Erno Ferjanič

25. marec 2014

Gospa Gordana Kitak je na literarni krožek povabila gostjo o kateri večkrat beremo iz medijev, redki pa smo jo osebno poznali, zelo prijetno domačinko, Erno Ferjanič.

Obisk kulinarične razstave

18. marec 2014

Na čudovit sončen dan, 18. marca, smo se odpravili do Kulturnega centra, kjer so svoje izdelke postavile na ogled članice Društva Gaja.

Literarni krožek

17. marec 2014

V ponedeljek, 17.03. smo z veseljem pozdravili novonastali literarni krožek, ki ga bo vodila gospa Gordana Kitak.

Ljudski pevci iz Kostrivnice

12. marec 2014

Danes je stanovalce pred kosilom čakalo presenečenje, saj so jim čas krajšali Ljudski pevci in pevke iz Kostrivnice. Nastopili so na vseh sedmih skupinah in vnesli poskočno vzdušje, kakršno je prihajalo iz preprostih domačih glasbil in pomenljivih besedil.

Sprehod na gregorjevo

12. marec 2014

Lepi dnevi vabijo v naravo, zato smo organizirali sprehod oz. vožnje oseb na vozičkih po parku. Zgodilo se je na dan, ko se ptički ženijo, Gregorjevo.

Z zvončki v rokah proslavili dan žena

7. marec 2014

Ob dnevu žena so nas obiskali učenci 3. Osnovne šole Rogaška Slatina in nas razveselili s kratkim kulturnim programom. Stanovalke in stanovalci pa so se zelo razveselili tudi šopka zvončkov.

Pustni torek v Pegazu

4. marec 2014

Zima letos ni bila mrzla in snežna, pa vendar smo v Pegazovem domu komaj dočakali pusta da bi priklicali sonce in pravo pomlad.

Stran 50 od 103 (Vseh vnosov: 1225)