Dogodki

Stran 102 od 103 (Vseh vnosov: 1225)

Piknik in družabno srečanje na Boču

13. september 2006

Avgusta smo kar naprej tarnali zaradi slabega vremena, stanovalcev nismo mogli toliko voziti v naravo, pa tudi zaposleni na dopustih nismo bili pretirano zadovoljni s precejšnjim jokom iz oblakov.

Pegazov dom

18. avgust 2006

Desetega avgusta smo imeli nepozabno glasbeno popoldne. Iz Sv. Florjana sta nam dan polepšala harmonikar Denis Janžek in njegova polsestra Renata Leb, ki igra na sintisajzer.

Zvočna kopel

12. julij 2006

Prav ste prebrali, ni vodna, ampak zvočna kopel. Ingrid Ferlež je ponudila našim stanovalcem metodo sproščanja, imenovano zvočna kopel. Nekaj o tem smo že slišali in brali, kaj dosti pa ne in smo bili mnenja, da preizkusimo to staro noviteto, ki vsestransko ugodno vpliva na telo, duha in dušo.

Prostovoljno delo v Pegazovem domu

30. junij 2006

Dober mesec je naokoli, odkar smo v Pegazovem domu začeli s prostovoljnim delom, za individualno druženje z stanovalci in za pomoč pri skupnih aktivnosti.

Prosti čas

16. junij 2006

Prosti čas nam vsem dosti pomeni in v različnih življenjskih obdobjih ga različno preživljamo in doživljamo. Kaj pa starejši in prosti čas?

Peka »štrudla«

2. junij 2006

V Pegazovem domu se vedno kaj dogaja, saj si vodstvo prizadeva, da bi se tu dobro počutili – torej: domače. Delovna terapevtka je predlagala, da bi spekli jabolčni zavitek – po naše »štrudl«.

Razveselili stanovalce

14. april 2006

Razstava turističnega društva Kostrivnica se je iz Kostrivnice preselila v Pegazov dom.

Pegazov dom je zrasel v enem letu

17. marec 2006

Popoldansko odprtje Pegazovega doma za starejše občane je Branko Kidrič, župan občine Rogaška Slatina, označil za dogodek desetletja, na pogovoru z novinarji pa je še poudaril, da gre za uresničitev uspešne naveze javnega in zasebnega interesa.

V Rogaški začeli graditi dom starejših

12. marec 2005

Po sedmih letih prizadevanj so včeraj v Rogaški Slatini začeli graditi dom za starejše občane. Občina bo ta načrt uresničila v sodelovanju z ljubljansko zasebno družbo Comett domovi.
Stran 102 od 103 (Vseh vnosov: 1225)