Podelitev certifikatov Družini prijazno podjetje

Nazaj

DSC_0924.JPG

V torek, 15.12., smo se na Gospodarski zbornici Slovenije udeležili slavnostne podelitve certifikatov Družini prijazno podjetje.

Letos je polne certifikate prejela že peta generacija podjetij, ki se je s sprejemom ukrepov zavezala k izboljšanju usklajevanja poklicnega in družinskega življenja. Poleg njih pa je osnovne certifikate prejela tudi generacija podjetij 2014 in 2015.

V nagovoru so nas pozdravili ga. Martina Vuk, državna sekretarka na Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, g. Aleš Kranjc Kušlan, direktor Inštituta Ekvilib in vodja certificiranja ter dr. Nevenka Černigoj Sadar, predsednica revizorskega sveta.

Stopili smo v nove čevlje. Naš namen je, da bomo v njih suvereno zakorakali in tako upravičili plaketo, ki bo odslej na vidnem mestu v Pegazovem domu in Domu Viharnik nosila veliko težo. Tako za zaposlene, katerim naj bodo novi čevlji motivacija za iskanje novih priložnosti, kot tudi za podjetje, ki bo najbrž z mnogo žulji naredilo nekaj prvih korakov. Verjamemo pa, da ko bodo ti čevlji dobro uhojeni, bodo znali s posluhom, novim pristopom, predvsem pa z veliko željo ubrati marsikatero, še neprehojeno, pot.

DSC_0918.JPG
DSC_0924.JPG
DSC_0918.JPG
DSC_0929.JPG
DSC_0936.JPG
DSC_0953.JPG
DSC_0955.JPG
DSC_0963.JPG
skupinska.JPG

Uradni podatki

Stopite v stik