Diši po kolinah

Nazaj

Diši po kolinah

Po naši hiši je dišalo po kolinah. Pražili smo sveža domača svinjska jetrca in potem še ledvičke in potem smo izdelali še domačo jetrno pašteto. Pravi praznik za tiste, ki jim primanjkuje železa in tiste, ki imajo to radi, in vseh teh je bilo zelo veliko.

Direktorica nas je razveselila z novico, da ima sveža, domača svinjska jetrca in ledvičke in naj jih na kuharski urici porabimo. Z veseljem smo se s prostovoljko Cvetko lotili dela in povabili vse ljubitelje teh specialitet.“Diši, tako kot na furežni dan“, so govorili vsi in hiteli s pripovedovanjem kako je pri njih to delo potekalo in kako so pripravljali jedi in poskrbeli za skladiščenje mesa za kasnejši čas. Nismo mogli prehvaliti kako dobra jetrca so. Naslednji dan pa smo degustirali še odlično jetrno pašteto. Hvala za domače specialitete kakovostne ekološke reje!

Diši po kolinah
Diši po kolinah
Diši po kolinah
Diši po kolinah
Diši po kolinah
Diši po kolinah
Diši po kolinah
Diši po kolinah
Diši po kolinah
Diši po kolinah
Diši po kolinah
Diši po kolinah

Uradni podatki

Stopite v stik