Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Pegazov dom Rogaška Slatina

Pegazov dom je prvi dom starejših novejše generacije s konceptom gospodinjskih skupin. Nahaja se v neposredni bližini zdraviliškega kompleksa Rogaške Slatine. Od zdravstvene postaje, lekarne, kulturnega centra, sprehajalne promenade in termalne riviere je oddaljen le nekaj korakov. V sklopu Zdravilišča delujejo  številne vrhunske specialistične ambulante, ki so stanovalcem Pegazovega doma zaradi bližine bistveno lažje dostopne.

Kontakt » | Vizija, poslanstvo in vrednote » | Vizitka »

Ne spreglejte

Zadnji dogodek

Koledar dogodkov

Dogodki

»Hrana  ni samo hrana, je tudi zdravilo«

»Hrana ni samo hrana, je tudi zdravilo«

15. september 2017

Dogodke, ki jih v letošnjem letu organiziramo ob svetovnem dnevu Alzheimerjeve bolezni, smo pričeli s predavanjem Slavice Javornik »Hrana  ni samo hrana, je tudi zdravilo«. Ga. Slavica je znana in odlična kuharica, ki se v zadnjem času veliko ukvarja tudi s predavanji oz. bolje rečeno, s prenosom znanja in praktičnih izkušenj na vse, ki si želijo pridobiti več koristnih informacij za našo prehrano.

Odpotovali smo na Kubo

Odpotovali smo na Kubo

14. september 2017

Kuba je tisti del sveta, ki si ga želi obiskati skoraj vsak popotnik. Na biseru Karibov se je čas ustavil že nekje v petdesetih letih prejšnjega stoletja in to deželi daje poseben čar. Nas je v potopisu s seboj na potovanje popeljal Matej Bedenik.