Novice

Nazaj

(: )

Družabne igre od 0 do 99 let

Za naše januarsko srečanje z otroki iz vrtca Potoček sem izbrala, vsem skupno in zimskemu času primerno, namensko aktivnost: DRUŽABNE IGRE. Takšne, ki so primerne za otroke in otroke po srcu, torej od 0 do 99 let.

Prehrana starostnikov

V tretjem življenjskem obdobju, se pojavlja vedno več težav, ki so posredno vezane tudi na prehrano. V ustni votlini se zmanjšuje število zob, izločanje sline, nekoliko pa se zmanjša tudi izločanje prebavnih sokov, kar vpliva na počasnejše praznjenje želodčne vsebine. Pestijo jih različne zdravstvene težave, ki jih silijo v spremembo vrste prehrane, ki so je bili vajeni celo življenje.

Veselo pričakovanje novega leta v Pegazovem domu

Stanovalci v Pegazovem domu so novo leto pričakali že nekaj dni pred ta pravo prelomnico. Vsaka skupina je imela svojo novoletno zabavo, ki so jo popestrili številni nastopajoči gostje, in tudi svojega voditelja programa.

Koncert KD Vitis

Božično vzdušje se v Pegazovem domu stopnjuje. S pesmijo so ga prinesli tudi člani KD Vitis, ki so stanovalce razveselili po skupinah.

Pisma Miklavžu

Na urici Aktivnosti za krepitev spomina smo se pogovarjali o Sv. Miklavžu. Legenda, ljudsko izročilo, kako so stanovalci kot otroci doživljali prihod Miklavža,…

Obisk razstave ročnih del društva invalidov

V petek, 30.11. je bil lep sončen dan, kot nalašč za sprehod do Kulturnega centra, kjer smo si ogledali razstavo ročnih del Društva invalidov Zgornjega Posotelja

Stran 151 od 160 (Vseh vnosov: 1600)

Uradni podatki

Stopite v stik