Novice

Nazaj

Športni dan treh generacij in otvoritev invalidske poti

10. maj je bil dan vseslovenske prireditve »ŠPORT ŠPAS – DAN DRUŽENJA TREH GENERACIJ«, na katero smo bili vabljeni prav vsi: babice, dedki, očetje, mame, sinovi, hčere, vnuki, vnukinje … Povabljeni so bili tudi invalidi, stanovalci Pegazovega doma, saj je bila otvoritev invalidske poti po promenadi.

Harmonikarsko obarvano popoldne

V petek popoldne nas je obiskal gospod Maksimiljan, stanovalec iz poljčanskega doma, ki je znan po tem, da kamor koli gre, s sabo vedno vzame svojo »ljubico« - harmoniko.

Koncert otrok iz Glasbene šole Rogaška Slatina

V četrtek, 8. maja 2008, so stanovalce Pegazovega doma razveselili učenci iz Glasbene šole Rogaška Slatina. Od najmlajših do največjih, ki zaključujejo glasbeno šolo z letošnjim letom.

Sveta maša s celjskim škofom dr.Antonom Stresom

Za duhovno oskrbo je v Pegazovem domu zelo dobro poskrbljeno. Tako se lahko vsakdo, ki izrazi željo udeležuje raznih verskih aktivnosti. Pegazov dom je praznoval 2. obletnico ustanovitve in g. Janez Novak, ki izvaja duhovno oskrbo nas je razveselil z novico, da bo 25. aprila pri nas maševal celjski škof mnsr. dr. Anton Stres. Bili smo zelo počaščeni.

Predstavitev območnega društva invalidov

Glede na zastavljene cilje v projektu Občina Rogaška Slatina po meri invalidov je bila 21. aprila predstavitev Območnega društva invalidov stanovalkam in stanovalcem Pegazovega doma. Zbrane sta nagovorila predsednik društva invalidov Andjelko Bendelja in blagajničarka Ružica Anderlič.

Sprehod do pivnice mineralnih vod in ogled razstave otroške likovne ustvarjalnosti

Iz vrtca Rogaška Slatina smo prejeli prijetno povabilo na razstavo otroške likovne ustvarjalnosti, ki je v pivnici mineralnih vod. V sredo, 16. aprila smo se odpravili na dolg sprehod oz. vožnjo po, s cvetočimi gredicami in dišečimi grmički, obdani promenadi in parku in čeprav je aprilsko vreme muhasto smo uspeli ujeti nekaj sončnih žarkov.

Mongolija

V sredo, 09.04. smo se v velikem številu zbrali in pozorno prisluhnili predstavitvi Helene in Matjaža Čampe o Mongoliji. Nista običajna turista, ki bi iskala luksuzne hotele in bleščeče destinacije, ampak so jima zanimive drugačne dežele in ljudstva, ki živijo odmaknjeno od civilizacije in v tesnem stiku z naravo.

Praznovanje 2. obletnice v Pegazovem domu

V petek, 4. aprila, smo v Pegazovem domu praznovali 2. obletnico delovanja. Natanko pred dvemi leti smo v dom sprejeli prve stanovalce in do danes dosegli kar smo si začrtali.

Stran 150 od 162 (Vseh vnosov: 1615)

Uradni podatki

Stopite v stik