Stari in mladi se radi družimo

4. oktober 2018

Danes smo šli, nekateri peš, nekateri z avtom, na obisk v Vrtec Izvir, saj so nas otroci in vzgojiteljice povabili na jesenske delavnice ob tednu otroka.

Imeli smo vremensko srečo, kajti bil je lep sončen dopoldan, kot nalašč za potep v okolico. Otroci so nam pripravili pevski in plesni program, kjer smo z zanimanjem prisluhnili različnim veselim pesmim. Navdušeno smo ploskali in bili presenečeni kaj vse so se naučili.

Druženje se je nadaljevalo ob različnih delavnicah, ki so bile vsem zanimive. Tudi naše stanovalke in stanovalci so pri tem aktivno sodelovali. Gospa Nežika je med otroki videla vnukinjo Gajo, ki je plesala kot Pika nogavička in njuno srečanje je bilo ganljivo. Otroci so vsakemu poklonili ustvarjalno sliko na lesu za spomin. Zadišalo je tudi po pečenih kostanjih in ob kramljanju smo poskusili še to jesensko dobroto. Urica in pol je bliskovito minila v družbi prijetnih otrok in vzgojiteljic. Po poti nazaj smo podoživljali kako je bilo lepo in se veselimo prihodnjih druženj.