Razvajanje s Kozmetiko Afrodita

18. december 2018

Predpraznični teden smo pričeli v sodelovanju z lokalno kozmetično hišo, ki ponuja široko paleto izdelkov na osnovi naravnih sestavin in jo večina naših stanovalcev dobro pozna.

Tokrat sta v našo družbo prišli prijetni in strokovni kozmetičarki, ki sta obe slišali na ime Mateja. Ob prijetni glasbi so se stanovalke in tudi stanovalci izmenjevali na prijetnih foteljih ter se prepustili njunim spretnim rokam. Pri vsakomur sta ocenili tip kože in nato izbrali primerne izdelke. Kožo sta najprej očistili, jo osvežili, nanesli obrazno masko in na koncu še kremo za obraz. Pozabili nista niti na roke. S prijetnimi gibi sta roke masirale in vanje vtrle kremo.

Marsikdo je med prijetnim tretmajem kar malo zadremal, veliko stanovalk pa je povedalo, da so bile na negi obraza prvič v življenju in da je to res posebno doživetje, ki bi ga z veseljem ponovile še kdaj.

Zahvaljujemo se Kozmetiki Afrodita za sodelovanje in pripravljenost pomagati pričarati nekaj dodatnega prazničnega vzdušja za naše stanovalce.