• Aktualno
  • Projekti
  • Obiskali smo otroke Vrtca Kapljica in kuharico Martino

    21. 11. 2019

    Nasmejani malčki in malčice, starosti od 2 do 6 let ter njuni vzgojiteljici Natalija in Lidija ter ravnateljica vrtca Majda so nas v veselem vzdušju pričakali pred vrtcem in skupaj smo odšli do igrišča, kjer smo si naredili zabavno druženje s petjem in tudi plesom.

    Malčki so našim stanovalcem ponudili pomoč, saj smo odšli na krajši sprehod okoli cerkve Svetega Florijana. Stanovalci so malčkom predstavili pripomočke za lažje gibanje, nekateri so želeli tudi voziti voziček.  Čas hitro mine… morali smo se posloviti, kajti dobili smo vabilo tudi od naše kuharice Martine, da se oglasimo še pri njej doma. Pripeljali smo se do lepe hiše ob gozdu, kjer smo takoj opazili, da so doma pridni ljudje. Nasmejana Martina in njen mož sta nam predstavila svojo domačijo, zajce, purane,… in pripravila bogato pogostitev. Mirko je zelo pohvalil jabolčni štrudelj in izrazil navdušenje nad lepoto kraja. Kuharici Martini se vsi lepo zahvaljujemo za prijazno povabilo ter pogostitev.

    In tako smo preživeli še en čudovit dan, prepojen z otroškim smehom in radostjo ter raziskovanjem okolice ter prijaznostjo in gostoljubjem kuharice Martine.