»Ne znam še brati, peti pa znam«

13. junij 2019

Vroč junijski dan, ko so nas obiskali otroci iz obeh slatinskih vrtcev in nam za zaključek sodelovanja zapeli na ves glas in mi bi jih kar poslušali in občudovali in vsaka pesmica je bila prehitro končana…

Sicer je naše sodelovanje skozi vse šolsko leto zelo pestro: oktobra smo jih obiskali na jesenskih delavnicah, novembra smo se peljali v Kostrivnico in šli skupaj na sprehod do izvira mineralnih vod, decembra smo v Potočku izdelovali novoletne dekoracije, februarja smo na skupini Ena A poslušali stanovalko, ki je otrokom prebrala pravljico in za pusta so nas obiskale male maškare, marca smo bili povabljeni na prireditev ob materinskem dnevu, aprila smo skupaj igrali družabne igre,… Za zaključek je na dve pesmi zaigral še domski žoga bend, saj ni veselice brez Golice.

Otroška pesem nas vedno navduši in nam da pozitivno energijo. Zahvalili smo se za sodelovanje ravnateljici, vzgojiteljicam in otrokom ter jim zaželeli čudovite počitnice in dopuste. Ohladitev s sladoledom pa je tudi prav prišla.