Naša 100 - letnica gospa Ela

29. 5. 2019

V ponedeljek 27. maja je bil prav poseben dan pri nas v Pegazovem domu- svoj 100. rojstni dan je praznovala naša stanovalka gospa Gabriela ( Ela ) Krumpak.

V dopoldanskem času je potekala prireditev v čast gospe Eli. Vedno se je rada vključevala v domske aktivnosti. Najprej se je predstavil Žoga bend z pesmijo: Huda ura, rock nabija in nato še domski pevski zbor.  Stanovalec Jože Plemenitaš je ob visokem jubileju izročil Eli šopek rož in ji zaželel predvsem veliko zdravja.

Naša stoletnica je stanovalka Pegazovega doma že od leta 2010, svoje čestitke ji je izrekla naša direktorica ga. Kristina Kampuš ter lastnik družbe g. Matjaž Čampa. Bila je prva ženska v Rogaški Slatini z izpitom in svojim avtom in bila je lastnica priznanega frizerskega salona Ela. Dodala je pomemben mozaik k bogati zgodovini Rogaške Slatine, zato je bil med nami tudi župan mag. Branko Kidrič.

Rada je plesala in povabljena je bila na vse gala plese v Rogaški Slatini. Plesalka Pia Herič, iz baletne šole Rogaška Slatina, ji je zaplesala izsek iz predstave Navihanka. Svoje želje sta prišla tudi izrečti predsednik društva upokojencev Rogaška Slatina g. Markovinović ter člani odbora Slatns'ke legende Nani Poljanec ter Vukovič Franc.

V čast slavljenki so prišli zapet pevci Moškega pevskega zbora Rogaška Slatina. Res je bilo izrečenih veliko lepih želja. Ob koncu je naša slavljenka upihnila svečke s pomočjo svojih otrok. Ob koncu smo še vsi skupaj nazdravili v čast gospe Eli.