Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Pegazov dom Rogaška Slatina

Pegazov dom je prvi dom starejših novejše generacije s konceptom gospodinjskih skupin. Nahaja se v neposredni bližini zdraviliškega kompleksa Rogaške Slatine. Od zdravstvene postaje, lekarne, kulturnega centra, sprehajalne promenade in termalne riviere je oddaljen le nekaj korakov. V sklopu Zdravilišča delujejo  številne vrhunske specialistične ambulante, ki so stanovalcem Pegazovega doma zaradi bližine bistveno lažje dostopne.

Kontakt » | Vizija, poslanstvo in vrednote » | Vizitka »

Ne spreglejte

Zadnji dogodek

Nastop učencev III OŠ ob dnevu žena

Nastop učencev III OŠ ob dnevu žena

8. marec 2018

Osmi marec, dan vseh žensk – mam, babic, prababic, tet, hčerk, skratka vseh žensk, katerih praznik se praznuje vsaj v 100 državah po svetu. Obeležili smo ga tudi pri nas, sicer s prireditvijo za vse, tudi za moški del stanovalcev in zaposlenih. 

Koledar dogodkov

Dogodki

Italijansko obarvan dan

Italijansko obarvan dan

8. marec 2018

V Pegazovem domu si vsakdanjik popestrimo tudi s tematskimi dnevi in po mehiškem, dalmatinskem in prekmurskem dnevu, smo tokrat pobližje spoznali Italijo. 

Srečanje prostovoljcev

Poklon prostovoljcem

7. marec 2018

V sredo, 7.3.2018, je v Pegazovem domu potekalo srečanje starejših prostovoljcev. Ob prijetnem klepetu so prostovoljci podelili svoje izkušnje, ki so jih pridobili z druženjem s stanovalci skozi vsa leta. 

Nani Poljanec: s stanovalci smo obujali spomine na Kraljevino Jugoslavijo (v Rogaški Slatini)

Nani Poljanec: s stanovalci smo obujali spomine na Kraljevino Jugoslavijo (v Rogaški Slatini)

6. marec 2018

Če na hitro pogledam fotografijo se mi zdi, kot, da smo bili na obletnici mature laugh tako sem se poistovetil z vsemi. Ker sem vsakodnevno v zgodbah Kraljevine SHS in Kraljevine Jugoslavije (KJ) in sem bil priča številnim živim zgodbam, se je na trenutke zazdelo, kot da smo v 30. letih 20. stoletja. Zelo sem vesel, da sem danes od številnih stanovalcev Slatinskega Pegazovega doma, pod mentorstvom Mateje Fidler, izvedel veliko novega.

Pa začnimo;