Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Pegazov Dom Rogaška Slatina

Pegazov dom je prvi dom starejših novejše generacije s konceptom gospodinjskih skupin. Nahaja se v neposredni bližini zdraviliškega kompleksa Rogaške Slatine. Od zdravstvene postaje, lekarne, kulturnega centra, sprehajalne promenade in termalne riviere je oddaljen le nekaj korakov. V sklopu Zdravilišča delujejo  številne vrhunske specialistične ambulante, ki so stanovalcem Pegazovega doma zaradi bližine bistveno lažje dostopne.

Kontakt » | Cilji in vizija » | Vizitka »

Ne spreglejte

Zadnji dogodek

S plesom proti demenci

S plesom proti demenci

19. september 2016

Plesni studio Zvončica in učiteljica plesa Tara Gobec sta nam v sklopu aktivnosti ob Alzheimerjevi bolezni predstavila veliko prednosti plesa za seniorje.

Koledar dogodkov

Trenutno ni napovedanih dogodkov.

Dogodki

Svetovna slava Steklarne Rogaška Slatina

Svetovna slava Steklarne Rogaška Slatina

16. september 2016

Danes smo se odpeljali v Steklarno Rogaška Slatina, ki ima 351 letno tradicijo in smo si z zanimanjem ogledali proizvodnjo steklarskih izdelkov. Gospod Simon nas je popeljal skozi vse postopke ročne proizvodnje kristala in predstavil tradicijo steklarskih veščin, kar plemeniti izdelke ter jih dviguje na najvišjo svetovno raven.

Tradicionalno druženje s stanovalci iz Doma dr. Jožeta Potrča

Tradicionalno druženje s stanovalci iz Doma dr. Jožeta Potrča

14. september 2016

Leto je naokrog in ponovno smo se stanovalci in zaposleni Pegazovega doma, Doma dr. Jožeta Potrča Poljčane in enote Slovenska Bistrica zbrali na tradicionalnem srečanju, ki se je tokrat odvijalo na Boču, pri Planinskem domu. To je dan, ko se stanovalci in zaposleni srečamo, poveselimo, preizkusimo v družabno – športnih igrah ter uživamo ob dobri hrani in pijači. 

Obisk obrtnega sejma Celja

Obisk obrtnega sejma Celja

13. september 2016

Stanovalci so z veseljem sprejeli pobudo Družbe Novatel, ki je donirala vstopnice za obisk mednarodnega obrtnega sejma v Celju ter jih na svojem razstavnem prostoru tudi pogostila, za kar se jim lepo zahvaljujemo. Direktor Jernej Kenda je stanovalce razveselil z rujno kapljico iz Zibike.

Unsafe JavaScript attempt to access frame with URL about:blank from frame with URL file:///var/www/apps/phantomjs/scripts/page_content.js. Domains, protocols and ports must match. Array