Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Pegazov Dom Rogaška Slatina

Pegazov dom je prvi dom starejših novejše generacije s konceptom gospodinjskih skupin. Nahaja se v neposredni bližini zdraviliškega kompleksa Rogaške Slatine. Od zdravstvene postaje, lekarne, kulturnega centra, sprehajalne promenade in termalne riviere je oddaljen le nekaj korakov. V sklopu Zdravilišča delujejo  številne vrhunske specialistične ambulante, ki so stanovalcem Pegazovega doma zaradi bližine bistveno lažje dostopne.

Kontakt » | Cilji in vizija » | Vizitka »

Ne spreglejte

Zadnji dogodek

Renata in Vanja

Renata in Vanja

3. maj 2016

Renata in Vanja sta naši novi prostovoljki, ki prihajata v Pegazov dom izvajat terapijo s psom. Renata iz društva Canis iz Maribora ter Vanja iz društva Kosmati smrčki iz Celja.

Koledar dogodkov

Dogodki

Obiskali smo Indijo

Obiskali smo Indijo

22. april 2016

Skupaj z Nino, Tamaro, Žigom in Urošem smo se na sončno sobotno dopoldne odpravili v daljno Indijo. V sliki in besedi so nam približali deželo, njene znamenitosti, kulturo in ljudi.

Družabne igre za mlade in stare

Družabne igre za mlade in stare

21. april 2016

V četrtek, 21. aprila so nas obiskali predšolski otroci vrtca Izvir z vzgojiteljicama. Naš skupni namen je bil, da se srečamo, pomerimo v družabnih igrah ter kakšno rečemo. 

Unsafe JavaScript attempt to access frame with URL about:blank from frame with URL file:///var/www/apps/phantomjs/scripts/page_content.js. Domains, protocols and ports must match. Array