Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Pegazov Dom Rogaška Slatina

Pegazov dom je prvi dom starejših novejše generacije s konceptom gospodinjskih skupin. Nahaja se v neposredni bližini zdraviliškega kompleksa Rogaške Slatine. Od zdravstvene postaje, lekarne, kulturnega centra, sprehajalne promenade in termalne riviere je oddaljen le nekaj korakov. V sklopu Zdravilišča delujejo  številne vrhunske specialistične ambulante, ki so stanovalcem Pegazovega doma zaradi bližine bistveno lažje dostopne.

Kontakt » | Cilji in vizija » | Vizitka »

Ne spreglejte

Zadnji dogodek

Na obisku pri čebelarski družini Posl

Na obisku pri čebelarski družini Posl

26. avgust 2016

Gospod Silvo Posl iz Čača vasi nas je že nekajkrat razveselil z zanimivimi predstavitvami čebelarstva in medičarstva, tokrat pa smo se odpravili kar k njemu domov v vznožje neokrnjenega Boča. Ob obisku smo si ogledali veliko poslovno stavbo, kjer potekajo čebelarstvo, proizvodnja in čebelarski turizem in spoznali zelo prijazno družino Posl, kjer letos praznujejo 50. obletnico čebelarstva – Silvo in Danica ter sin Dejan z Jožico in mala (čebelica) Maja so nas navdušili z gostoljubjem.

Koledar dogodkov

Dogodki

Koruza po pastirsko v dobri družbi

Koruza po pastirsko v dobri družbi

25. avgust 2016

V zunanjem atriju, kjer je veliko zelenice, smo pripravili koruzni piknik. Stanovalci so posedli v krog ob ognju ter pekli koruzo po pastirsko. Pogovor je tekel o tem kako so nekoč kot pastirji pekli koruzo med pašo živine in še marsičem.

Kraljevski zajtrk

Kraljevski zajtrk

22. avgust 2016

Zjutraj naj bi jedli kot kralji, opoldan kot meščani in zvečer kot berači. Glavni kuhar Sandi nas je za zajtrk razveselil z zelenjavnimi omletami ter pečenimi jajčki s slanino. 

»Zdaj gre zares!«

»Zdaj gre zares!«

22. avgust 2016

Oratorij je prostočasno počitniško dogajanje za otroke in poteka v mnogih slovenskih župnijah, tako se odvija tudi v Rogaški Slatini ta teden. Oratorije povezuje glavni junak, ki se v obliki zgodbe predstavi udeležencem in letos je to zgodba o Ostržku ter slogan »Zdaj gre zares«.

Unsafe JavaScript attempt to access frame with URL about:blank from frame with URL file:///var/www/apps/phantomjs/scripts/page_content.js. Domains, protocols and ports must match. Array