Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Pegazov Dom Rogaška Slatina

Pegazov dom je prvi dom starejših novejše generacije s konceptom gospodinjskih skupin. Nahaja se v neposredni bližini zdraviliškega kompleksa Rogaške Slatine. Od zdravstvene postaje, lekarne, kulturnega centra, sprehajalne promenade in termalne riviere je oddaljen le nekaj korakov. V sklopu Zdravilišča delujejo  številne vrhunske specialistične ambulante, ki so stanovalcem Pegazovega doma zaradi bližine bistveno lažje dostopne.

Kontakt » | Cilji in vizija » | Vizitka »

Ne spreglejte

Zadnji dogodek

Karaoke v Pegazovem domu

Karaoke v Pegazovem domu

28. julij 2016

Karaoke je beseda oblikovana iz dveh Japonskih besed ”Kara”, ki izhaja iz besede Karappo (prazno) in ”Oke”, ki je krajšava za Okesutura (orkester). Torej bi po slovensko lahko rekli, da karoke pomenijo prazen orkester.

Koledar dogodkov

Dogodki

Peka palačink

Peka palačink

19. julij 2016

Beseda palačinka izhaja iz romunščine in ima svoj koren v latinski besedi placenta, ki pomeni pecivo. V slovenščino smo besedo, podobno kot češčina in hrvaščina, prevzeli preko madžarščine, kjer ji pravijo palacsinta.

Unsafe JavaScript attempt to access frame with URL about:blank from frame with URL file:///var/www/apps/phantomjs/scripts/page_content.js. Domains, protocols and ports must match. Array