Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Pegazov Dom Rogaška Slatina

Pegazov dom je prvi dom starejših novejše generacije s konceptom gospodinjskih skupin. Nahaja se v neposredni bližini zdraviliškega kompleksa Rogaške Slatine. Od zdravstvene postaje, lekarne, kulturnega centra, sprehajalne promenade in termalne riviere je oddaljen le nekaj korakov. V sklopu Zdravilišča delujejo  številne vrhunske specialistične ambulante, ki so stanovalcem Pegazovega doma zaradi bližine bistveno lažje dostopne.

Kontakt » | Cilji in vizija » | Vizitka »

Ne spreglejte

Zadnji dogodek

Pevke treh vasi

Pevke treh vasi

29. junij 2016

V torek, 28. junija so nas obiskale vaške Pevke treh vasi iz okolice Žalca, in nas popeljale v stare čase, čase trgatev, košnje, in prepevanja ob vsakem kmečkem opravilu, pa tudi seveda o nesrečnih ljubeznih. 

Koledar dogodkov

Dogodki

Karate in tamburica

Karate in tamburica

23. junij 2016

Današnji dopoldan je bil ob ogledu karate tehnik, ki sta jih predstavila Jan in Bor Hartl, državna prvaka v karateju, nekaj izjemnega. Da smo med katami, ki so jemale dih, lahkotneje zadihali je poskrbel Jan Zobec, ki je pel in igral na tamburico.

Učenke 2. OŠ peljale stanovalce v park

Učenke 2. OŠ peljale stanovalce v park

21. junij 2016

Učenke od 5. do 8. razreda 2. Osnovne šole Rogaška Slatina, ki so vključene v interesno dejavnost »prostovoljstvo«, ki ga vodi Petra Železnik, prof. so peljale na vožnjo oz. sprehod stanovalce in stanovalke iz različnih skupin. 

Unsafe JavaScript attempt to access frame with URL about:blank from frame with URL file:///var/www/apps/phantomjs/scripts/page_content.js. Domains, protocols and ports must match. Array