To top

Pegazov Dom Rogaška Slatina

Pegazov dom je prvi dom starejših novejše generacije, s konceptom gospodinjskih skupin. Nahaja se v neposredni bližini zdraviliškega kompleksa Rogaške Slatine. Od zdravstvene postaje, lekarne, kulturnega centra, sprehajalne promenade in termalne riviere je oddaljen le nekaj korakov. V sklopu Zdravilišča delujejo  številne vrhunske specialistične ambulante, ki so stanovalcem Pegazovega doma zaradi bližine bistveno lažje dostopne.

Ne spreglejte

sportneigre

ŠPORTNE IGRE

V sredo, 03. junija, bomo kot organizatorji letošnjih športnih iger domov, gostili tekmovalce domov za starejše iz savinjske regije. Samo tekmovanje bo v domu, pogostitev in podelitev priznanj pa pod velikim šotorom na parkirišču pred Pegazovim domom.

Zadnji dogodek

Dogodki

Šivalna urica v Pegazovem domu

Šivalna urica v Pegazovem domu

19. maj 2015

»Vedno sem rada vezla in šivala,« pravi gospa Jožica, ko pridno s polnilom polni del iz katerega bo kasneje nastal ptiček. » To bo čudovito darilo za mojo vnučko,« doda gospa Marija.


 

Kontakt

Comett domovi d.o.o.
Pegazov dom
Celjska cesta 11, 3250 Rogaška Slatina
(03) 818 55 00
f(03) 818 55 11
www.facebook.com/pegazovdom

Kaj se bo dogajalo

Otvoritev slikarske razstave

25. 5. 2015
v ponedeljek, 25.5. bo otvoritev razstave slik v avli doma. Tokrat bomo občudovali dela Slavka Jeriča iz Rogaške Slatine. Otvoritev bodo popestrili člani planinskega benda.
 
 

TEČAJ NORDIJSKE HOJE – vsak korak šteje

27. 5. 2015

Nordijska hoja je ena najučinkovitejših, varnih in dostopnih telesnih aktivnosti za vse generacije. Vabimo vas na brezplačen tečaj nordijske hoje, ki poteka v treh srečanjih, s pričetkom v četrtek, 21. 05. ob 10.00 uri. Naslednja dva srečanja sta v ponedeljek, 25. maja ob 10.00 uri in v sredo, 27. maja ob 10.00 uri. Za palice je poskrbljeno. Tečaj vodi Mateja Fidler, INWA vodnica.

Predstava kužkov male pasje šole

29. 5. 2015 17:00

V petek, 29. maja bomo ob 17.00 uri občudovali kužke iz male pasje šole Kinološkega kluba Rogaška Slatina pod vodstvom Lidije Jančič in lastnikov psov. Pridite, tega čudovitega dogodka zunaj na zelenici ne smete zamuditi!

Obvestila za zaposlene

Testno obvestilo
Za dostop do obvestil za zaposlene vpišite geslo:Prijavi se

Naši partnerji